Na zahtev

PRIVREDNO DRUŠTVO ZA TURIZAM, TRGOVINU I USLUGE LOVE 2 TRAVEL DOO, BEOGRAD (STARI GRAD)

Love 2 Travel se bavi organizacijom i prodajom aranžmana, hoteslkog smeštaja i avio karata.
87.000 €

Štamparija ofset štampe na prodaju

Štamparija ima veoma interesantne klijente i dosta dobru i stabilnu bazu kupaca dugi niz godina. Oprema je kvalitetna, stara i jako dobro održavana, što za ovaj obim posla koji trenutno imamo, ispunjava sve uslove za nesmetan rad.
Lokacija:
Pančevo
Kategorija:
Štamparija
CenaNa zahtev
 

Restoran District 034 - Kragujevac

Prodaje se razradjen restoran
Lokacija:
Kragujevac
Kategorija:
Restorani / kuhinja, Internacionalna
CenaNa zahtev
 

Zdrava hrana

Izuzetno stabilan biznis sa blagim godišnjim rastom prihoda i profitabilnosti. Lokal je veličine 18m2, sa malim skladištem i mokrim čvorom.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Prodavnice hrane, zdrava hrana
Cena7.000 €

Prodaja proizvodnje kolača brenda Tortini

Proizvodnja kolača Tortini je stvorena iz ljubavi prema slatkišima & strasti prema punom ukusu i zato je za kratko vreme postigla zavidne rezultate. Pogledajte naš web sajt na www.tortini.rs
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Proizvodnja torti i kolača
CenaNa zahtev
 

Belgradepass.com

Na prodaju ceo turistički projekat City Pass za grad Beograd. Firma se nalazi u Tehnološkom Parku i spada medju jedne od najboljih projekata od velike važnosti i prioriteta za turizam u Beogradu. U cenu prodaje firme je sadržano izrada web portala, android aplikacije, ugovora sa hotelima, Herz rent a carom, Hotelima/Hostelima, Ugostiteljskim objektima, Gradskim prevozom, Vodiča za Kalemegdan, Rimski bunar i sl.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
IT biznisi, web sajtovi
CenaNa zahtev

Kupite biznis od vlasnika koji planira penziju

Zbog odlaska vlasnika u penziju, na prodaju dobro razrađena drvoprerađivačka radnja specijalizovana za serijsku proizvodnju merdevina marke “KULAČA”. Radnja već 15 godina na tržište plasira profesionalne drvene merdevine u devet veličina. Merdevine su atestirane po najnovijem standardu
Lokacija:
Novi Sad
Kategorija:
CenaNa zahtev

Na prodaju inovativan restoran Teslau u Karadjordjevoj ulici u Beogradu

Tesla restoran se nalazi u samom srcu Beograda, u Karadjordjevoj ulici,broj 21. Ceo restoran je u znaku Nikole Tesle. Karadjordjeva ulica će se renovirati u narednom periodu u sklopu projekta spuštanja Beograda na reke, tako da ovaj koncept ima izuzetan turistički potencijal (slika u prilogu budućeg izgleda ulice).
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Restorani / kuhinja, Internacionalna
Cena140.000 €
 

Prodaja portala HITapartmani.com

Na prodaju portal HitApartmani. com sa svim pripadajucim elementima (CMS skripta na kojoj radi sajt, logo u vektoru, dizajn vizit karte, domen i hosting). Tržište apartmana, takozvanih stan na dan je veliko, i sa tendencijom daljeg rasta (Samo u Beogradu ih postoji preko 500). Pre kreiranja sajta, uradjeno je kompletno i detaljno ispitivanje trzista.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
IT biznisi, web sajtovi
Cena1.600 €
 

Prodaja biznisa u centru Beograda

Prodaje se poznata poslastičarnica u centru Beograda
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Caffe/poslastičarnice
CenaNa zahtev
 

Healthy Food Concept HOW2FIT u Novom Sadu

HowToFit doo je prva dostava zdrave hrane u Srbiji. Sastavljamo i dostavljamo širok dijapazon svežih i zdravih obroka koji pomažu dostizanju ciljeva u vidu smanjenje kilaže, detoksikacije, dnevna zdrava ishrana ili za sportska dostignuća sa posebnim aspektom na kvalitet hrane i nutritivne vrednosti koje sadrže paketi.
Lokacija:
Novi Sad
Kategorija:
Restorani / kuhinja, Zdrava hrana
Cena18.000 €
1,2,3,4,5,6,7,