Work and Travel agencija Student Adventures - Beograd
Student Adventures se bavi Work and Travel programima za mlade, rad studenata u Americi i na Malti tokom leta, prodaja avio karata.
Beograd
60.000 €
100% Vlasništva
SRB / ENG
Cena60.000 €
Prihod
200.000 €
Troškovi
Na zahtev
Porez
Na zahtev
Profit
22.000 €

Student Adventures postoji od 2007. godine, nikada nije bila u blokadi ili imala problem sa likvidnošću. Ostvaren profit za svaku godinu poslovanja. Agencija ima 3 stalno zaposlena, jako dobro je pozicionirana na tržistu, član je udruženja turističkih agencija Srbije UTAS. Ima odobrenje za USA work and travel program od strane US State Departmant-a i američke ambasade. U portfoliu se nalazi aktivna saradnja sa američkim sponzorima programa i poslodavcima.

Ima razvijen brend i prepoznatljivost na tržištu. Društvne mreže su vođene od strane profesionalne agencije, sa preko 10 hiljada aktivnih pratilaca. Za vođenje Student Adventures-a nisu potrebna dodatna ulaganja, sezona prodaje počinje u septembru i traje do maja naredne godine, kada studenti idu na program u maju pa sve do oktobra.

Biznis se prodaje zbog pokretanja novog biznisa koji zahteva punu posvećenost i konstantano učenje i rad na širenju. Za sve detalje nas možete kontaktirati.
www.studentadventures.rs

Kontaktirajte Prodavca

Ime i prezime
Telefon
Email
Potvrdi email
Adresa
Grad
Poštanski broj
Sigurnosni kod
Captcha
Vaša poruka