Pitanja i odgovori

Šta je biznisberza.com?

biznisberza.com je online oglasnik, kreiran sa ciljem da potencijalni investitori i finansijeri na jednom mestu mogu da nadju poslovne prilike za kupovinu biznisa, nove poslovne partnere ili prilike za finansiranje nečijeg biznisa.

Kako biznisberza.com može biti od koristi mom biznisu?

biznisberza.com omogućava svakom vlasniku biznisa da oglasi potrebu za prodajom, traženjem novih poslovnih partnera ili finansijera.

Kako će me kontaktirati investitor ili finansijer?

U cilju zaštite Vaših privatnih podataka, potencijalni investitor odnosno finansijer, će Vas kontaktirati putem naše kontakt forme, gde će Vam podaci o istom stići na e mail adresu preko koje ste obavali registraciju.

Koja je razlika izmedju investiranja i finansiranja?

Pošto je finansiranje obično povezano sa pozajmljivanjem novca, počećemo odatle. Ako Vam ja pozajmim novac ja Vas finansiram. Kada investiramo novac u nešto (u našem slučaju akcije firme) a u nekim drugim slučajevima mogu biti i nekretnine ili neke pokretne stvari, mi postajemo vlasnici i očekujemo da kroz odredjeno vreme uvećamo vrednost kroz to vlasništvo. To se zove investiranje. Ako Vi pozajmite novac da biste kupili firmu neko Vas je finansirao, a Vi ste investirali. Vi očekujete da iz dobiti firme isplatite sumu koju Vam je neko pozajmio jer ćete bolje raditi.

Šta ako želim da sačuvam neke poverljive informacije pre nego što stupim u kontakt sa nekim ko je ozbiljno zainteresovan da posluje sa mnom?

Ne postoje prepreke za takav pristup. Mi smo kreirali formu oglasa sa obaveznim i fakultativnim poljima. Fakultativna polja nisu obavezna za popunjavanje ali daju potpuniju sliku o Vašem biznisu potencijalnom partneru. Na Vama je da odlučite koliko ćete informacija dati u oglasu, ali uvek trebati imati u vidu da se transparentnost ceni čak i prilikom odluke o prvom kontaktu.

Zainteresovan sam da nadjem investitora za svoj biznis. Kako koristim biznisberza.com?

Jednostavno. Na Vama je da postavite oglas koji odgovara Vasem zahtevu. Forma oglasa Vas vodi kroz proces. Idete na link : Nadji investitora i dalje popunjavate podatke koji su potrebni za oglas.

Koliko koštaju Vaše usluge?

Cenovnik naših usluga nalazi se na sajtu na linku www.biznisberza.com/cenovnik/ S obzirom na početak rada portala svi oglasi koji se objave do 31.03.2017. neće biti naplaćivani.