Na zahtev

Na zahtev

Kaldrma Bar, Skadarlija, Beograd

Na prodaju razradjen kafe-bar u srcu Skadarlije u Beogradu
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Kafići, bez hrane
Cena25.000 €

Salon Lepote u Beogradu

Razrađen salon lepote u srcu Beograda
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Saloni, Lepote (Kozmetički tretmani)
Cena20.000 €
 

Prodaje se najbolja fast food pizzerija na Vračaru

Pizzeria Tomato radi uspešno od marta 2019 na lokaciji Svetozara Markovića 36 u neposrednoj blizini Cvetnog trga i preko puta Treće beogradske gimnazije i OŠ Vladislav Ribnikar što značajno doprinosi sigurnosti prometa.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Brza hrana, Picerije
Cena20.000 €

Palačinkarnica

Prodaje se odlično razradjen biznis u centru Vračara na odličnoj lokaciji koji ne zahteva dodatna ulaganja. Kafe palačinkarnica koja je za kratko vreme postala veoma popularan brend u Beogradu i koja za konkurenciju ima najpoznatije palačinkarnice u gradu. Razlog prodaje je selidba u inostranstvo vlasnika.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Brza hrana, Palačinke
Cena90.000 €

PRODAJA BIZNISA, SALON ZA PROFESIONLNU NEGU PASA PUPPY GROOMING DOO Beograd

Prodajem stabilan i uspesan salon za sisanje i kupanje pasa (profesionalna nega) u Beogradu.Salon posluje 2 godine na atraktivnoj lokaciji Bulevar Zorana Djindjica 12v,Novi Beograd,u neposrednoj blizini veterinara i pet shopa,sto je veoma bitno za salon i ljubimce jer sve imate na jednom mestu.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Pet shop
Cena6.000 €

KAPSULA ZA SNAŽNO PODIZANJE IMUNITETA I PROTIV VIRUSA

Dijetetski suplement www.jacoberush.com , napravljen od drevnih biljaka iz Indije i Koreje, registrovan u Beogradu, za podizanje imuniteta, ciscenje tela od stetnih materija, protiv bakterija i virusa, za opste svakodnevno dobro stanje organizma namenjeno populaciji od 18 do kasne starosne dobi. Potreban investitor koji ce uloziti 500.000 eura u distribuciju, prodaju i marketing sa procentualnim udelom u kompaniji. Novi proizvod ima za cilj da zavlada Balkanskim trzistem a kasnije i Eu i globalnim. Potencijal rasta neprocenjiv . Nudim gotov proizvod kao i 15 stogodisnje iskustvo u oblasti marketinga, jasan strateski media plan koji garantuje da će za 3 meseca proizvod zavladati trzistem i pobediti konkurenciju . Logistickom analizom i kroz biznis plan, došli smo do odličnih rezultata , koji pokazuju da i minimalnom količinom prodaje a sa maksimalnim marketingom na teritoriji Srbije , zarada dostiže do 1 milion eura na godisnjem nivou cistog profita. Firma poseduje mašine , aparature i tim koji će proizvoditi.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Proizvodnja proizvoda iz oblasti farmacije
Cena500.000 €

Knedla bar DAFNE u Nišu

Prodajem razrađen porodični biznis po povoljnoj ceni koji je bez konkurencije u Nišu i na jugu Srbije. Postoji mogućnost dogovora u vezi cene, sve u zavisnosti od potrba kupca. Naš proizvod su slatke knedle koje su jedinstvene po sastavu, ukusima i načinu pripreme. Bliži izgled svega možete pogledati na instagram stranici DAFNE KNEDLE Niš.
Lokacija:
Niš
Kategorija:
Caffe/poslastičarnice
CenaNa zahtev
 

Prodaja pekarske proizvodnje

Prodaje se firma "Moj recept" d.o.o. ‘’Moj Recept ” doo, je firma koja se bavi proizvodnjom i distribucijom smrznutog peciva Web sajt je http://moj-recept.rs/
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Proizvodnja pekarskih proizvoda
CenaNa zahtev

KOSMAJ Plantaza oraha i kajsija u gradj.podrucju

Prodajna cena ne izrazava ulozeni novac,vreme i posao, nego buduce poslovanje i mogucnost gradnje na neverovatnih 810 ari u komadu na prelepom i atraktivnom Kosmaju koji u zadnje vreme privlaci mnoge poznate licnosti...
Lokacija:
Sopot
Kategorija:
Proizvodnja prehrambenih proizvoda
Cena916.107 €
 

Prodaje se poznata firma sa patentom za sigurnosna vrata

DOORMAX DOO Beograd je vlasnik patentnih prava za One Touch Lock sigurnosni sistem.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Proizvodnja sigurnosnih sistema
CenaNa zahtev
1,2,3,4,5,6,