Skockaj Se
WWW.SKOCKAJSE.RS

Na prodaju cela platforma www.skockajse.rs koja se bavi posredništvom u prodaji garderobe, obuće, kozmetike i aksesoara na teritoriji cele Srbije.
Beograd
40.000 €
Više vlasnika 2
SRB / ENG
Cena40.000 €
Prihod
Na zahtev
Troškovi
Na zahtev
Porez
Na zahtev
Profit
Na zahtev

Platforma u trenutku prodaje ima sklopljene ugovore sa 89 različitih prodavaca, radnji i butika na teritoriji Srbije koji su do sada uneli oko 2500 različitih proizvoda.

Prosečan broj poseta varira od 1000 do 2000 na dnevnom nivou, blizu 10000 na nedeljnom nivou uz skoro 35000 akcija, tj. otvorenih strana na sajtu.

Sajt platforme je urađen "custom", što znači da nije sklopljen u Wordpress-u i ostalim programima tog tipa u najkraćem roku, nego je u programiranje, razvoj i planiranje uloženo 2 godine i desetine hiljada eura i sve je urađeno na najvišem mogućem nivou. Urađeno je automatsko slanje računa kupcima kao i automatizacija sa kurirskom službom, što znači da ne postoji potreba da bilo koja strana zove i zakaže kurira nego se sve dešava automatski nakon izvršene porudžbine od strane kupca. Admin panel za prodavce je jedan od najbolje urađenih, ako ne i najbolji u našoj zemlji, uz mnoštvo integrisanih funkcija kao što je napredan Excel import/export, integrisan program za automatsko uklanjanje pozadine na fotografijama, menjanje veličine i oblika fotografija prilikom unosa kao i mnoge druge funkcionalnosti. To sve omogućava prodavcima da bez poteškoća i uz minimalan utrošak vremena sami vode svoje poslovanje na www.skockajse.rs na najvišem mogućem nivou.

Uz platformu dolaze i profesionalno vođeni Facebook profil sa 29000 i Instagram profil sa 10000 organskih pratilaca.

Sklopljen je ugovor sa foto studiom "Profo" u kom prodavci mogu po veoma povoljnim i sniženim cenama da slikaju svoje proizvode što je velika prednost. Uz to se postiže najviši nivo standardizacije i kvaliteta fotografija na sajtu.

Ako ste zainteresovani za započinjanje posla online prodaje i težnja Vam je da sve bude profesionalno urađeno po najvišim standardima, a želite da dobijete gotov proizvod i samim tim uštedite dug vremenski period potreban za razvoj projekta www.skockajse.rs je prava stvar za vas!

Kontaktirajte Prodavca

Ime i prezime
Telefon
Email
Potvrdi email
Adresa
Grad
Poštanski broj
Sigurnosni kod
Captcha
Vaša poruka