Prodavnica metraže Najlepša Metraža Novi Sad

Novi Sad
20.000 €
100% Vlasništva
Vrsta delatnosti
Prodavnice raznih stvari (kozmetika, tehnika, elektomaterijal itd)
Prodaja biznisa
Ceo Biznis
Vlasnička struktura
Jedan vlasnik 100%
Prostorije za obavljanje delatnosti
U zakupu, Mesečni zakup: 120 €
Finansijski detalji
Cena: 20.000 €
Prihod: Na zahtev (2017)
Profit: Na zahtev (2017)
Plan lokala
-
Najlepša metraža je ime koje je preraslo u brend, nudi prepoznatljiv kvalitet nesvakidašnjih pamučnih platna i modernih tkanina već 3 pune godine.
Nalazi se u Novom Sadu, a na web sajtu je postavljen i web shop u Woo Commerce-u, te vrši prodaju on line na teritoriji Srbije.
Trenutno ima 2 zaposlene, konkurencija je zdrava, a jedini smo uvoznici za sebe Poljskog dizajnerskog pamuka koji je omiljen među mlađom populacijom, koji vole modernije dezene za sebe i svoju decu.
Biznis je stabilan, u stalnom rastu.
Potecijal za proširenje je velik, kako asortimana tako i delatnosti (šivenje, proizvodnja)

Oprema iz lokala je 100% moje vlasništvo.
Utvrđeno od strane procenitelja, sam biznis po ostvarenom godišnjem prometu vredi 15 000€ (podložno dogovoru u svakom slučaju)

Stručnjak tvrdi da ovim tempom uložen novac može da se povrati za maximum 9meseci (po mojoj proceni iz ličnog iskustva čak i za 4-5meseci).
U sklopu biznisa se dobija:
•spisak dobavljača s kojim je radnja poslovala u proteklih 4godine, i obezbeđivali su nam prvo mesto po izboru najlepših pamučnih tkanina u Srbiji i okruženju.
• Lista kupaca iz web shopa i društvenih mreža, što smatram najvrednijom stavkom u celom biznisu.
•Facebook stranica je već prodata, ali prvih mesec dana bismo se zalagali za to da se ljudi preusmeravaju na novu stranicu koja će biti povezana s novim vlasnikom.
•Isto tako je u cenu uračunata i web stranica sa integrisanim shop-om, domen ističe sledećeg februara i tada je moguće preneti vlasništvo.

Preporuka da se kako god nazvala nova radnja, zadrži domen, jer je pozicioniran na prvu stranu Google-a šta se postiže za oko 2godine.

•Recenzije biznisa su čista petica, nigde negativnu ocenu nismo dobili, što smatram takođe veoma vrednom stavkom u online poslovanju-gde je poverenje kupaca na neviđeno neprocenjivo.
Ukoliko se izrazi želja i za kupovinu robe u sklopu radnje, pravi se popis trenutne zalihe, utvrđuje se nabavna cena robe i dodaje na cenu biznisa. Ukoliko bude potrebno, dogovaramo se i za postojeći nameštaj u sklopu radnje.
Ono što je veoma bitno da je biznis ONLINE i bukvalno može da se postavi bilo gde, nebitno za lokaciju, jer 90% prometa je bilo ostvareno upravo preko mreže posredstvom pošte.

Uz kupovinu biznisa mogu biti na raspolaganju prve dve nedelje, kako bih novom vlasniku prenela svoje znanje, uputila na naš način rada, prosto koje može biti dobra osnova, a naravno koje posle može razvijati po sopstvenom osećaju i načinu ☺️
Povrat kupovne cene je moguć za 3-6mes.

Kontaktirajte Prodavca

Ime i prezime
Telefon
Email
Potvrdi email
Adresa
Grad
Poštanski broj
Sigurnosni kod
Captcha
Vaša poruka