Na zahtev

Na zahtev

Prodaja ulaznica Tiket Klub(marketing) Pančevo

Tiket Klub se bavi prodajom ulaznica za koncerte, pozorišta, sportske dogadjaje, festivale, film... Uspešno posluje preko 10 godina, poseduje veliku bazu klijenata-članova. Preko 10 Arena prodaje ulaznica! Sajt www.tiketklub.com godišnje poseti izmedju 180.000-230.000 posetilaca, ima oko 3300 postova, sajt je vrsta informatora, mogo informacija pruža pa je prvi na Googlu. Tiket Klub na društvenim mrežama prati oko 100.000 ljudi(fb, instagram i twiter). Zbog velike baze klijenata-članova, pratilaca na društvenim mrezama moguće su marketing usluge-reklama.
Lokacija:
Pančevo
Kategorija:
Posredovanje u prodaji
Cena50.000 €

Razradjena maloprodaja Modellina na prodaju u centru Beograda

Ovaj porodicni, razradjen i stabilan biznis je osnovan 1996 i nalazi se u Hilandarskoj 1A u lokalu od 300 m2 na 3 sprata. Modellina Creative je zastupnik i oficijalni distributer mnogih svetski poznatih proizvodjaca iz Svedske, Italije, Francuse, Spanije, Engleske itd.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Distribucija robe široke potrošnje (FMCG)
CenaNa zahtev

Razvijen Bed&Breakfast Prince Hall, Knez Mihailova Beograd

Ovaj porodicni, razvijen i stabilan biznis je osnovan 2013 god i sastoji se od 10 dvokrevetnih soba, 3 apartmana i prostorije za dorucak sa kuhinjom. Maksimalni kapacitet je 46 osobe i popunjenost u 2019 je bila 74%. Veoma smo ponosni da ni u jednom momentu pa ni sad u 2020, firma nema nikakvih dugovanja ili kredita.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Hoteli, bed & breakfast (garni)
CenaNa zahtev

Pekara

Prodajem PEKARU "Mama kifla i kiflice" u Vladetinoj 10, Beograd
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Pekare
Cena35.000 €

Prodaja razrađenog biznisa koji je sada "in" - proizvodnja i prodaja hladno ceđenih sokova, detoks sokova, smutija i zdravih obroka koji postoji 3 godine na tržištu.
Lokacija:
Ada
Kategorija:
Brza hrana / Salat Bar
CenaNa zahtev

Agencija za prodaju avio karata na ekskluzivnoj lokaciji na Novom Beogradu

Jedinstvena prilika za kupovinu profitabilnog biznisa na ekskuzivnoj lokaciji ! ! ! Vlasnik potencijalnom kupcu na prodaju ustupa celokupan biznis koji uključuje kompetnu infrastrukturu, poslovne resurse, obučen kadar, aktivne poslovne ugovore i prenos stečenog znanja u avio biznisu. U pitanju je zdrav biznis koji ostvaruje profit, ima stabilan rast kao i veliki potencijal za dalji razvoj zbog atraktivne pozicije lokala ! Za više detalja pogledajte detljan opis oglasa.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Turističke agencije
Cena29.900 €

Baloro palačinkarnica na Vračaru

Prodaje se palačinkarnica na Vračaru kao franšiza koja veoma uspešno posluje već skoro 2 godine.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Brza hrana, Palačinke
Cena70.000 €

Na prodaju transportna firma TRANSAVTO DOO Slovenija

Na prodaju transportna firma TRANSAVTO DOO Slovenija. Firma je osnovana 28.04.2015 godine i bavi se isključivo transportom novih automobila po EU u franšizi za HOEDLMAYER DOO
Lokacija:
Kragujevac
Kategorija:
Transport robe
Cena200.000 €
 

Prodaja pekarske proizvodnje

Prodaje se firma "Moj recept" d.o.o. ‘’Moj Recept ” doo, je firma koja se bavi proizvodnjom i distribucijom smrznutog peciva Web sajt je http://moj-recept.rs/
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Proizvodnja pekarskih proizvoda
CenaNa zahtev

Pab u centru Zemuna

Pab u centru zemuna
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Pivnica/Pub
Cena1 €
1,2,3,4,5,