Potreban investiitor za dalji poslovni razvoj!
Privredno društvo Real Red Raspberry doo uspešno posluje već 3 godine i od tada se bavi proizvodnjom i preradom maline u gotove proizvode.

Zaokružen je ceo poslovni proces od proizvodnje sirovine do pakovanja krajnjeg proizvoda, džema od maline (supply chain management).

Usled brzog poslovnog razvoja, a zbog potreba širenja proizvodnog asortimana (uvodjenja novih proizvoda), tražimo investitora za prodaju 20% akcija firme.
Bečej
50.000 €
Više vlasnika 2
SRB / ENG
Cena50.000 €
Prihod
1 €
Troškovi
Na zahtev
Porez
Na zahtev
Profit
Na zahtev

Privredno društvo Real Red Raspberry doo je u posedu:

1. 9.62 ha zasada malina sorte polka, sa sistemom za navodnjavanje (kap po kap) u punom rodu;
2. 2 (dva) kombajna za branje malina;
3. Hladnjače - prilagođene za čuvanje zamrznute maline ukupnog kapaciteta 150 tona smrznute robe, (6 lager komora od po 25 tona) kao i šok komore za brzo zamrzavanje maline kapaciteta 2 tone
4. Opremu za preradu maline u džemove;
Za sada je obezbeđen plasman džemova u Delhaize trgovinskom lancu (100 Maxi objekata i 5 Tempo objekata), nekoliko lanaca prodavnica zdrave hrane i nekoliko pojedinačnih maloprodajnih objekata, dok su potpisani predugovori za ulistavanje proizvoda u ostale domaće trgovinske lance (Mercator - Roda - Idea; Univerexport doo Novi Sad i dr.)

Do sada je uspešno ostvaren izvoz džemova u nekoliko država Evrope i Azije (Crna Gora, Češka i Irak).

U toku su pregovori za izvoz džemova na tržište drugih evropskih zemalja kao i Amerike gde su pregovori u završnoj fazi i naručene su prve količine robe.

Ono što je posebno značajno u ovom poslovnom poduhvatu jeste što postoji dovoljna sirovinska baza (zasadi maline na 9.62 ha) koja omogućava dalje širenje proizvodnog programa privrednog društva u smeru kreiranja novih proizvoda (sokova od maline i marmelada, smrznute maline u malim pakovanjima i dr.)

Ponuda za investitora:

- Udeo u vlasništvu za finansijska sredstva čija bi namena bila finansiranje
obrtnog kapitala
- Novi partner može biti strateški (iz industrije) ili finansijski

Za ozbiljne ponude popunite molim Vas kontakt formu ispod.Kontaktirajte Prodavca

Ime i prezime
Telefon
Email
Potvrdi email
Adresa
Grad
Poštanski broj
Sigurnosni kod
Captcha
Vaša poruka