ACAMI DOO

PRODAVNICA ŠRAFOVSKE ROBE PRODAJE SE SA KOMPLETNIM INVENTAROM I ROBOM. RADNJA SE NALAZI U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA.
65.000 €
 

Povoljna prilika za prezimanje kreativnog posla

Edukativni centar za decu uzrasta od 1-6 godina. Predstavljamo Vam priliku da postanete vlasnik ovog proverenog biznisa. Prepoznatljivost brenda: Imamo utemeljenu reputaciju i zadovoljne klijente.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Edukacija
CenaNa zahtev
 

Internet prodavnica BebiBebino

Intenet prodavnica za prodaju opreme za bebe BEBIBEBINO. RS. Uz sajt dobijate i FB stranicu sa 17000 pratilaca i IG stranicu sa 5000 pratilaca.
Lokacija:
Gornji Milanovac
Kategorija:
IT biznisi, web sajtovi
Cena1.500 €
 
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Igraonice
Cena1.600 €
 

Fitness centar na Zvezdari

Prodajem biznis koji radi  25+ godina. Fitness-centar specijalizovanu za PERSONALNI, POLUPERSONALNI i grupni trening! Sa lokacijom na Zvezdari.  Fitness je kompletan (sve je uključeno u cenu):  - sprave - program za vodjenje posla - svu opremu potrebnu za trening - svu prateću opremu  - pomoć u daljem razvoju. Biznis Centar ima razrađen sistem poslovanja, razradjen je preko 85%. Pošto je specijalizovan samo za personalni , polupersonalni i grupni trening, termini se zakazuju unapred. Dve velike sale! Od opreme poseduje sve potrebno: Kardio opremu trake,eliptici,bicikle itd... Salu za funkcionalne treninge sa 100m2 gumenog poda. Sala sa spravama 100m2 - mašine - raznovrsne - preko 15masina Tegovi, bućice, šipke, dzakove, fokusere, stepere itd... Vrednost opreme dajemo na uvid! Centar možete jos unaprediti, ima dosta ideja. U zakupu smo prostora na ovoj lokaciji od 2000 te godine. Program za vodjenje centra prikazujemo sa profitom i rashodima pilikom sastanka! Razlog prodaje Odlazak u penziju! Moguća je zamena za stan u Beogradu.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Teretane i SPA centri
Cena40.000 €
 

Kafić u Beogradu

Prodajem razrađen i kompletno opremljen kafić u naselju Stepa Stepanović.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Caffe Bar
Cena30.000 €
 

Perionica veša Novi Beograd

Razradjena perionica na prodaju.Nbgd. Sa svom opremom za rad i klijentima sa kojima se radi.Klijenti su restorani,kafići,frizerski saloni sa Nbgd i Zemuna. 3 radnice.Prihod 2021 i ostali detalji ma zahtev.Razlog prodaje-2.5privatni razlozi.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Perionica veša
Cena12.999 €
 

Restoran/Pub Oktobar pub u Beogradu

Instagram: oktobar.pub Lokal ima 310m2 i 100 sedećih mesta. Postoji mogućnost proširenja kapaciteta za još 50-60 mesta. Uz lokal ide i potpisan ugovor o korišćenju prostora od 100m2 za potencijalnu baštu.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Restorani / kuhinja, Internacionalna
Cena150.000 €
 

PRODAJA Menjačnice u Sarajevskoj, Beograd

PRODAJEM RAZRAĐENU MENJAČNICU U CENTRU BEOGRADA, UL. SARAJEVSKA BR.38
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Menjačnice
Cena4.000 €
 

Prodaja gotovih jela sa tradicijom u centru Beograda

Prodaje se firma u radu od 2007 godine bez zaduženja. Mesečni promet : 11.500 EUR
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Kuvana jela
CenaNa zahtev
 

Izdavanje razradjenog poznatog restorana

Restoran se nalazi u Zemunskoj predratnoj zgradi u salonskom stanu na prvom spratu. Nalazi se na nekoliko desetina stranih turistickih vodica, a o njemu je pisano na stotinak stranih elektronskih portala i magazina. Trazimo partnera koji bi nastavio poslovanje u Beogradu. Interesuju nas vredni, iskreni i ozbiljni ugostitelji koji zele da uce jer smo zaista napravili dobru reputaciju i privukli platezne goste.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Restorani / kuhinja, Italijanska
Cena30.000 €
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,