Na zahtev

Na zahtev

Domaci prehrambeni brend

Potreban partner za dalji razvoj i prosirenje u domacim trgovinskim lancima.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Proizvodnja prehrambenih proizvoda
Cena20.000 €

WEB KVIZ

Prodajem web sajt, gde je u pitanju online kviz, gde ukoliko zelite da se takmicite morate uplatiti putem sms-a igru, koja kosta 50 rsd. Za detaljne informacije popunite kontakt formu ispod.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
IT biznisi, web sajtovi
Cena1.000 €

ZMG Media & Technology Group

Na prodaju digitalna IT agencija stara 6 meseci.
Lokacija:
Smederevo
Kategorija:
IT biznisi, web sajtovi
Cena12.500 €

Prodaje se najbolja fast food pizzerija na Vračaru

Pizzeria Tomato radi uspešno od marta 2019 na lokaciji Svetozara Markovića 36 u neposrednoj blizini Cvetnog trga i preko puta Treće beogradske gimnazije i OŠ Vladislav Ribnikar što značajno doprinosi sigurnosti prometa.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Brza hrana, Picerije
Cena28.000 €

Potreban investitor za dalji razvoj poslovanja u 2021

U potrazi smo za investitorom sa iskustvom u ugostiteljskoj industriji koji bi doprineo kapitalom, znanjem i iskustvom.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Caffe/poslastičarnice
Cena50.000 €

Palačinkarnica

Prodaje se odlično razradjen biznis u centru Vračara na odličnoj lokaciji koji ne zahteva dodatna ulaganja. Kafe palačinkarnica koja je za kratko vreme postala veoma popularan brend u Beogradu i koja za konkurenciju ima najpoznatije palačinkarnice u gradu. Razlog prodaje je selidba u inostranstvo vlasnika.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Brza hrana, Palačinke
Cena135.000 €

Dobro razradjen biznis sa 5 komada Simulatora formule 1- SAMOPOSLUŽNIH, Hit!

Na prodaju kompletan, dobro razradjen biznis sa 5 komada Simulatora formule 1- SAMOPOSLUŽNIH, Hit!
Lokacija:
Ada
Kategorija:
Igraonice
Cena54.000 €

KAPSULA ZA SNAŽNO PODIZANJE IMUNITETA I PROTIV VIRUSA

Dijetetski suplement www.jacoberush.com , napravljen od drevnih biljaka iz Indije i Koreje, registrovan u Beogradu, za podizanje imuniteta, ciscenje tela od stetnih materija, protiv bakterija i virusa, za opste svakodnevno dobro stanje organizma namenjeno populaciji od 18 do kasne starosne dobi. Potreban investitor koji ce uloziti 500.000 eura u distribuciju, prodaju i marketing sa procentualnim udelom u kompaniji. Novi proizvod ima za cilj da zavlada Balkanskim trzistem a kasnije i Eu i globalnim. Potencijal rasta neprocenjiv . Nudim gotov proizvod kao i 15 stogodisnje iskustvo u oblasti marketinga, jasan strateski media plan koji garantuje da će za 3 meseca proizvod zavladati trzistem i pobediti konkurenciju . Logistickom analizom i kroz biznis plan, došli smo do odličnih rezultata , koji pokazuju da i minimalnom količinom prodaje a sa maksimalnim marketingom na teritoriji Srbije , zarada dostiže do 1 milion eura na godisnjem nivou cistog profita. Firma poseduje mašine , aparature i tim koji će proizvoditi.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Proizvodnja proizvoda iz oblasti farmacije
Cena500.000 €

Prodaja ulaznica Tiket Klub(marketing) Pančevo

Tiket Klub se bavi prodajom ulaznica za koncerte, pozorišta, sportske dogadjaje, festivale, film... Uspešno posluje preko 10 godina, poseduje veliku bazu klijenata-članova. Preko 10 Arena prodaje ulaznica! Sajt www.tiketklub.com godišnje poseti izmedju 130.000-180.000 posetilaca, ima oko 3400 postova, sajt je vrsta informatora, mogo informacija pruža pa je prvi na Googlu. Tiket Klub na društvenim mrežama prati oko 75.000 ljudi(fb, instagram i twiter). Zbog velike baze klijenata-članova, pratilaca na društvenim mrezama moguće su marketing usluge-reklama.
Lokacija:
Pančevo
Kategorija:
Prodaja karata za razne dogadjaje
Cena30.000 €
 

Prodaja pekarske proizvodnje

Prodaje se firma "Moj recept" d.o.o. ‘’Moj Recept ” doo, je firma koja se bavi proizvodnjom i distribucijom smrznutog peciva Web sajt je http://moj-recept.rs/
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Proizvodnja pekarskih proizvoda
CenaNa zahtev
1,2,3,4,5,