Online Platforma - WWW.THEWALNUTFUND.COM Srbija

Beograd
10.000 €
100% Vlasništva
Vrsta delatnosti
IT biznisi, web sajtovi
Prodaja biznisa
Ceo Biznis
Vlasnička struktura
Jedan vlasnik 100%
Prostorije za obavljanje delatnosti
U vlasništvu
Finansijski detalji
Cena: 10.000 €
Prihod: 10.000 € (2020)
Profit: Na zahtev (2020)
Plan lokala
-
Biznis koncept/ideju sam osnovao usled velike ljubavi prema poljoprivredi, novcu i zemlji u kojoj zivim. Platforma je namenjena stranim investitorima koji traze alternativne investicione opcije. Naime, investitor kupuje "X" sadnica oraha. Tokom godine skupljaju se investicije i na kraju godine se podigne plantaza. Investitori imaju uvid u kako napreduje njihovo drvo, i jednog dana kada drvo krene da proizvodi orahe oni ostvaruju pravo na 50% profita.

Biznis model je odlican jer:
1) od stranog novca dolazite do kapitala
2) rizik prebacujete na drugu partiju
3) mozete uzeti i subvenkcije od raznih fondova i imati 2 finansijera za istu investiciju.

Rezultati: Pokrenuo sam biznis tj. platformu u Martu 2020. U prvih mesec dana sam preko paypala skupio malo manje od 10 000 USD. I to sve uz minimalnu reklamu na instagramu od nekih 5$/dnevno. Svi investitori su bili meni licno nepoznati (nisu ulagali moji drugari i prijatelji).

Problem: Problem koji je nastao je to sto je paypal blokirao moj nalog. Tj nisu dozvolili dalje priamanje novca niti njegovo preuzimanje. Trazili su da im dostavim dokaz o "izvrsenoj obavezi prema kupcu". Imajuci u vidu da se orasi sade jednom godisnje i da nisam mogao da pruzim trazeni dokaz, paypal problem nisam uspeo da resim. U principu najveci problem ovog biznisa je nacin primanja novca. Ukoliko investitor moze da resi ovaj problem imace kroz godinu-2 dana posao vredan nekoliko miliona Evra.

Kontaktirajte Prodavca

Ime i prezime
Telefon
Email
Potvrdi email
Adresa
Grad
Poštanski broj
Sigurnosni kod
Captcha
Vaša poruka