Na zahtev

Na zahtev

Igraonica sa dvoristem u Beogradu

Decija igraonica i rodjendaonica sa dvoristem na prodaju.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Igraonica / Rodjendaonica
Cena30.000 €

KAPSULA ZA SNAŽNO PODIZANJE IMUNITETA I PROTIV VIRUSA

Dijetetski suplement , napravljen od drevnih biljaka iz Indije i Koreje, registrovan u Beogradu, za podizanje imuniteta, ciscenje tela od stetnih materija, protiv bakterija i virusa, za opste svakodnevno dobro stanje organizma namenjeno populaciji od 18 do kasne starosne dobi. Potreban investitor koji ce uloziti 500.000 eura u distribuciju, prodaju i marketing sa procentualnim udelom u kompaniji. Novi proizvod ima za cilj da zavlada Balkanskim trzistem a kasnije i Eu i globalnim. Potencijal rasta neprocenjiv . Nudim gotov proizvod kao i 15 stogodisnje iskustvo u oblasti marketinga, jasan strateski media plan koji garantuje da će za 3 meseca proizvod zavladati trzistem i pobediti konkurenciju . Logistickom analizom i kroz biznis plan, došli smo do odličnih rezultata , koji pokazuju da i minimalnom količinom prodaje a sa maksimalnim marketingom na teritoriji Srbije , zarada dostiže do 1 milion eura na godisnjem nivou cistog profita. Firma poseduje mašine , aparature i tim koji će proizvoditi.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Proizvodnja proizvoda iz oblasti farmacije
Cena500.000 €

Decija igraonica

Na prodaju je kompletno opremljena decija igraonica, mogucnost nastavka rada u vec razradjenom lokalu, bez dodatnih ulaganja. Igraonica je u prostoru od 270m2. Poseduje: Deciji deo koji je tapaciran i sadrzi lavirint na dva nivoa, baby bazen, tobogane, tunele itd. .. prostire se na 80m2. Deo za odrasle je kapaciteta za 50 osoba koji je kompletno opremljen, sadrzi aparat za espreso, masinu za sudove, sve sto je potrebno za ketering za 50 odraslih, kompletna prateca oprema. Igraonica je sa iskustvom u radu od 7 godina i velikim brojem zadovoljnih klijenata.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Igraonica / Rodjendaonica
Cena20.000 €

Pekara

Prodajem PEKARU "Mama kifla i kiflice" u Vladetinoj 10, Beograd
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Pekare
Cena35.000 €

Agencija za prodaju avio karata na ekskluzivnoj lokaciji na Novom Beogradu

Jedinstvena prilika za kupovinu profitabilnog biznisa na ekskuzivnoj lokaciji ! ! ! Vlasnik potencijalnom kupcu na prodaju ustupa celokupan biznis koji uključuje kompetnu infrastrukturu, poslovne resurse, obučen kadar, aktivne poslovne ugovore i prenos stečenog znanja u avio biznisu. U pitanju je zdrav biznis koji ostvaruje profit, ima stabilan rast kao i veliki potencijal za dalji razvoj zbog atraktivne pozicije lokala ! Za više detalja pogledajte detljan opis oglasa.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Turističke agencije
Cena29.900 €
 

Baloro palačinkarnica na Vračaru

Prodaje se palačinkarnica na Vračaru kao franšiza koja veoma uspešno posluje već skoro 2 godine.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Brza hrana, Palačinke
Cena70.000 €
 

Prodaja pekarske proizvodnje

Prodaje se firma "Moj recept" d.o.o. ‘’Moj Recept ” doo, je firma koja se bavi proizvodnjom i distribucijom smrznutog peciva Web sajt je http://moj-recept.rs/
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Proizvodnja pekarskih proizvoda
CenaNa zahtev

Pab u centru Zemuna

Pab u centru zemuna
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Pivnica/Pub
Cena1 €

Plantaza oraha i kajsija SRB-Beograd

Prodajna cena ne izrazava ulozeni novac,vreme i posao nego buduce poslovanje.Ozbiljan i dugorocan posao za ozbiljnog ulagaca.
Lokacija:
Sopot
Kategorija:
Proizvodnja prehrambenih proizvoda
Cena1.272.000 €

Prodaja poznatog restorana na Voždovcu

Prodaje se restoran sa dugogodišnjom tradicijom na istoj lokaciji, sa stabilnom bazom gostiju i korisnika. I pored duge tradicije, restoran ima velike mogućnosti razvoja i rasta biznisa.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Restorani / kuhinja, Srpska
Cena350.000 €
1,2,3,4,5,