KAPSULA ZA SNAŽNO PODIZANJE IMUNITETA I PROTIV VIRUSA

Beograd
500.000 €
100% Vlasništva
Vrsta delatnosti
Proizvodnja proizvoda iz oblasti farmacije
Prodaja biznisa
0 % Procenat vlasništva
Vlasnička struktura
Jedan vlasnik 100%
Prostorije za obavljanje delatnosti
U vlasništvu
Finansijski detalji
Cena: 500.000 €
Prihod: 1 € (2020)
Profit: 1 € (2020)
Plan lokala
-
Dijetetski suplement www.jacoberush.com, napravljen od drevnih biljaka iz Indije i Koreje, registrovan u Beogradu, za podizanje imuniteta, ciscenje tela od stetnih materija, protiv bakterija i virusa, za opste svakodnevno dobro stanje organizma namenjeno populaciji od 18 do kasne starosne dobi. Potreban investitor koji ce uloziti 500.000 eura u distribuciju, prodaju i marketing sa procentualnim udelom u kompaniji. Novi proizvod ima za cilj da zavlada Balkanskim trzistem a kasnije i Eu i globalnim. Potencijal rasta neprocenjiv . Nudim gotov proizvod kao i 15 stogodisnje iskustvo u oblasti marketinga, jasan strateski media plan koji garantuje da će za 3 meseca proizvod zavladati trzistem i pobediti konkurenciju . Logistickom analizom i kroz biznis plan, došli smo do odličnih rezultata , koji pokazuju da i sa minimalnom količinom prodaje a sa maksimalnim marketingom na teritoriji Srbije , zarada dostiže i do 1 milion eura na godisnjem nivou, cistog profita. Firma poseduje mašine , aparature i tim koji će proizvoditi.
Dijetetski suplement izrađen na bazi biljaka drugačijim od ostalih na tržištu čini njegov sastav, kao i izrada produkta. Kako su vrhunski analitičari mesecima analizirali ovo područje za potrebe biznisa, shvatili smo da se na globalnom nivou najviše prodaju proizvodi koji podižu imunitet i štite ćelije od virusa, za šta se koriste uglavnom standardne kombinacije vitamina i minerala, a kada su uključene biljke, uglavnom su to one koje su već deplasirane i istrošene. Uprkos tome, prodaja većini ide dobro, što se vidi i na Amazonu, u opciji najprodavaniji proizvodi. Prvih 100 se bazira uglavnom na standardnim i uobičajenim kombinacijama i sastavima, a ipak imaju zadivljujuće rezultate. Iz tog razloga, želeći da budemo drugačiji, izabarali smo za izradu proizvoda kombinaciju dve biljke koje rastu na području Indije i Koreje, vrlo snažnog sastava, koje su hiljadama godina kod drevnog naroda korišćene za potrebe lečenja 80 posto bolesti u telu, kada još farmaceutska industrija nije bila ni na pomolu. Jedna od biljaka nije još uvek doživela ekspanziju iako su za nju urađene studije na preko 100 univerziteta širom planete. Klinički i studijski biljke su ispitane, ali ni tu se nismo zaustavili. Da bismo dobili još jači i bolji produkt, osnažili smo ga i iskombinovali s još jednim vitaminom i mineralom (u saradnji sa farmaceutskim stručnjacima), zbog čega smo dobili fantastičan proizvod koji će kupcima uštedeti 99 posto para, jer umesto da potroše od 20 do 30 evra po produktu, sada će sve imati u jednom, po sličnoj ceni. Kombinacija sirovina ovih biljaka će zaista izazvati jednu veliku promenu u telu nakon samo 7 dana korišćenja, što sam dokazao na sopstvenom telu. U ovoj kombinaciji dobili smo snažan proizvod koji zamenjuje desetine različitih produkata. Umesto da potrošač kupi deset raznih dijetetskih suplemenata kako bi rešio neke od problema, sada će to moći jednim. Plod biljaka nakon samo nekoliko minuta snažno prodire u krvotok ivelikom brzinom i svojom snagom jača imunitet delujući na bela krvna zrnca i limfne žlezde koje nas štite od raznih oboljenja, snažno podiže energiju samim tim što ćelije počinju da reaguju na sastav biljaka i podižu vibraciju celog tela dovodeći organizam na frekvenciju ozdravljenja, štiti ćelije od virusa i bakterija, zatim u trenucima kada virus napada ćelije, pokazalo se da ovaj proizvod snažno štiti i ćelije, i da se na njemu virus nadalje ne replicira. To su dokazale studije koje su radili lekari iz Rusije i Kine.
Zatim, pospešuje plodnost (urađene su analize na100 ispitanika ženskog pola koje su konzumirale kombinaciju dve biljke iz produkta. Sve koje su koristile tonik imale su veću plodnost i kod njih je došlo do začeća ploda, za razliku od onih koje nisu koristile i nisu postigle napredak), zatim uspešno pomaže oporavak od preko 12 vrsta kancera, regeneriše kožu, kosu i nokte, uspešno deluje na stomačne probleme, vraća telo u normalu posle stresnog dana, reguliše krvni pritisak, štiti srčani mišić, čisti krvne sudove, jača kosti i zglobove, i ono što je najbitnije za svakodnevni život, čisti telo od jakih toksina, što je danas veliki problem jer su okolina ihrana pune otrova. Obnavlja moždane ćelije, podstiče bolju koncentraciju, a kod sportista povećava izdržljivosti obnavlja i regeneriše mišiće. Lečenje ovim proizvodom pokazalo se izvanredno i kod ljudi obolelih od šećera, kao i u lečenju jetre i bubrega, a potpomaže i čišćenje creva od štetnih materija. Kombinacija ovih biljaka može se koristiti i kao zamena za analgetik u spuštanju temperature, u zamenu za antibiotik (naučno dokazano) iu zamenu za probiotik.

1.2 Cilj projekta

Za cilj imamo da ovladamo za početak balkanskim tržištem, jer je posebnim analizama utvrđeno da se produkti ovakvog tipa prodaju na našem području u velikoj meri. Želja nam je da ovladamo tržištem našom posebnošću i inovacijama, novim recepturama i novim stilom prezentacije. Naša specijalnost biće retke biljke do kojih je teže doći na našim prostorima, a koje su se koristile još u drevna vremena kao zamena za antibiotike. Baziramo se na pravim ispitanicima koje smo podvrgli lečenju ovim preparatima i kod kojih su rezultati bili odlični. Naime, svih 100 je imalo vrlo snažne i pozitvine efekte.

1.3 Proizvodi i usluge kao rezultat realizacije projekta

Produkt je osmišljen i napravljen, zavrsen je dizajn produkta kao i web site. Zaveden u Beogradu pod evropskim standardima, što će nam omogućiti lak izvoz i distribuciju u sve zemlje Evrope, pa i na druge kontinente. Proizvod ima razrađen sistem uvoza sirovina, provere kvaliteta i analize svake serije, pakovanja u kapsule i bočice, lepljenja etikete na ambalazi i na kraju izrade kutije i dobijanja finalnog proizvoda.

Kontaktirajte Prodavca

Ime i prezime
Telefon
Email
Potvrdi email
Adresa
Grad
Poštanski broj
Sigurnosni kod
Captcha
Vaša poruka