Na zahtev

Na zahtev

Domen + aplikacija u zavrsnoj fazi

Prodajem 2 domena (fotoizrada.rs i fotoizrada.com) najbolje domene za online izradu fotografija. Aplikacija i sajt su u zavrsnoj fazi.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
IT biznisi, web sajtovi
Cena15.000 €

Sajt www.returnthetime.com

Jedinstven sajt na svetu... Sajt koji nam ne dozvoljava da zaboravimo... sajt koji ima fenomenalnu pricu i fenomenalnu procenu...
Lokacija:
Ada
Kategorija:
IT biznisi, web sajtovi
Cena3.600 €

Palačinkarnica

Prodaje se odlično razradjen biznis u centru Vračara na odličnoj lokaciji koji ne zahteva dodatna ulaganja. Kafe palačinkarnica koja je za kratko vreme postala veoma popularan brend u Beogradu i koja za konkurenciju ima najpoznatije palačinkarnice u gradu. Razlog prodaje je selidba u inostranstvo vlasnika.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Brza hrana, Palačinke
CenaNa zahtev

Dobro razradjen biznis sa 5 komada Simulatora formule 1- SAMOPOSLUŽNIH, Hit!

Na prodaju kompletan, dobro razradjen biznis sa 5 komada Simulatora formule 1- SAMOPOSLUŽNIH, Hit!
Lokacija:
Ada
Kategorija:
Igraonice
Cena54.000 €

Inovativni gradjevinski projekti (MTRONICS DOO)

Potrebne su nam investicije za realizaciju inovativnih gradjevinskih projekata. Još uvek nisu komercijalni u svetu gradjevine, i čak i najmanji projekti mogu dostizati visoku vrednsot, zbog nesvakidašnjeg izgleda.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Izvodjenje gradjevinskih radova
Cena100.000 €

Najam kontejnera

Preduzeće za najam kontejnera, vozni park sa kontejnerima se nalazi na beogradskom sajmu. Posao je razrađen sa dosta stalnih mušterija kao što možete videti na referencama na sajtu http://belgradeskips.com/. Marketinški položaj firme je visok, plaćanjem google oglasa već dve godine nalazimo se među prva tri na pretraživaču.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Firma za transport robe
Cena100.000 €

KAPSULA ZA SNAŽNO PODIZANJE IMUNITETA I PROTIV VIRUSA

Dijetetski suplement , napravljen od drevnih biljaka iz Indije i Koreje, registrovan u Beogradu, za podizanje imuniteta, ciscenje tela od stetnih materija, protiv bakterija i virusa, za opste svakodnevno dobro stanje organizma namenjeno populaciji od 18 do kasne starosne dobi. Potreban investitor koji ce uloziti 500.000 eura u distribuciju, prodaju i marketing sa procentualnim udelom u kompaniji. Novi proizvod ima za cilj da zavlada Balkanskim trzistem a kasnije i Eu i globalnim. Potencijal rasta neprocenjiv . Nudim gotov proizvod kao i 15 stogodisnje iskustvo u oblasti marketinga, jasan strateski media plan koji garantuje da će za 3 meseca proizvod zavladati trzistem i pobediti konkurenciju . Logistickom analizom i kroz biznis plan, došli smo do odličnih rezultata , koji pokazuju da i minimalnom količinom prodaje a sa maksimalnim marketingom na teritoriji Srbije , zarada dostiže do 1 milion eura na godisnjem nivou cistog profita. Firma poseduje mašine , aparature i tim koji će proizvoditi.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Proizvodnja proizvoda iz oblasti farmacije
Cena500.000 €

Prodaja ulaznica Tiket Klub(marketing) Pančevo

Tiket Klub se bavi prodajom ulaznica za koncerte, pozorišta, sportske dogadjaje, festivale, film... Uspešno posluje preko 10 godina, poseduje veliku bazu klijenata-članova. Preko 10 Arena prodaje ulaznica! Sajt www.tiketklub.com godišnje poseti izmedju 180.000-230.000 posetilaca, ima oko 3300 postova, sajt je vrsta informatora, mogo informacija pruža pa je prvi na Googlu. Tiket Klub na društvenim mrežama prati oko 100.000 ljudi(fb, instagram i twiter). Zbog velike baze klijenata-članova, pratilaca na društvenim mrezama moguće su marketing usluge-reklama.
Lokacija:
Pančevo
Kategorija:
Prodaja karata za razne dogadjaje
CenaNa zahtev

Pekara

Prodajem PEKARU "Mama kifla i kiflice" u Vladetinoj 10, Beograd
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Pekare
Cena9.500 €
 

Prodaja pekarske proizvodnje

Prodaje se firma "Moj recept" d.o.o. ‘’Moj Recept ” doo, je firma koja se bavi proizvodnjom i distribucijom smrznutog peciva Web sajt je http://moj-recept.rs/
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Proizvodnja pekarskih proizvoda
CenaNa zahtev
1,2,3,4,5,