Jedinstvena lux kuća sa pogledom na Avalu - 30ari

Beograd
219.000 €
100% Vlasništva
Vrsta delatnosti
Izdavanje nekretnina
Prodaja biznisa
Ceo Biznis
Vlasnička struktura
Jedan vlasnik 100%
Prostorije za obavljanje delatnosti
U vlasništvu
Finansijski detalji
Cena: 219.000 €
Prihod: Na zahtev (2020)
Profit: Na zahtev (2020)
Plan lokala
-
U ponudi je unikatna kuća završena decembra 2021., sagrađena od ekoloških materijala korišćenjem najsavremenijih tehnika radi postizanja visoke energetske efikasnosti. Poseduje energetski pasoš. Imanjem od 30 ari dominira objekat atraktivne arhitekture sa fasadom od profilisanog crnog lima sa dve etaže (podrum i prizemlje), s' tim da gornji deo poseduje i izdvojenu galeriju kao još jedan nivo.

Lokacija - Barič

Imanje je ograđeno, sa tri strane zašticeno prirodnim barijerama i sa automatskom kapijom koja odvaja široki prilazni put od poseda čime obezbedjuje privatnost sa nesvakidašnjim pogledom ka horizontu i prirodi. Poseduje parking za 10 vozila.

Kuća se prodaje kompletno opremljena za život ili izdavanje.

Enterijer odlikuju prirodni materijali, jednostavnost drveta uklopljenog sa modernim elementima, izuzetan komfor i osećaj privatnosti. Keramičke pločice u imitaciji drveta kriju sistem podnog grejanja napajan preko električnog kotla koje pokriva celu površinu kuće, pružajući izuzetan osećaj topline tokom zimskih meseci.

Kuća je opremljena kuhinjom sa svim pratećim elementima, inverter klimom, masažnom foteljom, infracrvenom saunom i spa kadom na terasi.

U dvorištu je sagrađen natkriveni letnjikovac sa betonskim roštiljem i česmom pored koga je predviđen prostor za izgradnju bazena. Donji nivo kuće se sastoji iz zatvorenog dela ( podrum 13,5m2 ) i natkrivenog dela namenjenog za zabavu i razonodu.

Kuća se prodaje kao razrađen biznis sa aktivnim profilima na dve najveće mreže za izdavanje ( AirBnb, Booking.com ), kao i Instagram profil @rinarispahouse. Profili imaju maksimalnu ocenu zadovoljnih korisnika.

https://www.instagram.com/rinarispahouse/

https://www.airbnb.com/h/rinari-spa-house

https://www.booking.com/Pulse-dfKu5E


Kuća je predstavljena na prestižnom arhitektonskom portalu Gradnja.rs:

https://www.gradnja.rs/top-7-luksuznih-vikendica-u-srbiji-koje-mozete-da-iznajmite-na-dan/

https://www.gradnja.rs/vikendica-baric-rinari-spa-house-iva-slavkovic/

Kontaktirajte Prodavca

Ime i prezime
Telefon
Email
Potvrdi email
Adresa
Grad
Poštanski broj
Sigurnosni kod
Captcha
Vaša poruka