Inovativni gradjevinski projekti (MTRONICS DOO)

Beograd
100.000 €
100% Vlasništva
Vrsta delatnosti
Izvodjenje gradjevinskih radova
Prodaja biznisa
20 % Procenat vlasništva
Vlasnička struktura
Jedan vlasnik 100%
Prostorije za obavljanje delatnosti
U vlasništvu
Finansijski detalji
Cena: 100.000 €
Prihod: 50.000 € (2020)
Profit: Na zahtev (2020)
Plan lokala
-
Takva vrsta sistema gradnje još uvek saživljava, tako da faktčki automatski postajemo lideri na tržištu ukoliko krenemo sa takvim poslovanjem, konkurencija ne postoji u ovom delu evrope, što nam omogućava liderstvo i van granica Srbije i Balkana.
Projekti kojima mi težim jesu:
hidrauličke parking garaže, samootapajuće površine (krov,oluci,prilazne staze,...), pametne terase, kao i razne sisteme za prozore i vrata, klizna vrata na senzor prilagodjena za domaćinstvo. Ukoliko klijent svoje apartmane oprema nameštajem, postoje razni dodatni sistemi, za sam napeštaj poput:
poput pametnog nameštaja, pametan krevet (sklapa-rasklapa, masaza, grejanje-hladjenje, mini bar...), pametni ormani (sami ističu robu unutra), pametno kupatilo (senzori za vodu, kontrola temperature, modovi tuširanja, automatska ventilacija,.....), pametni dodaci za kuhinju i trpezariju, i jednostavne inovacije (aspiratori na senzor, indukcioni šporeti, senzor na slavini sudoperi - otpušavanje odvoda,......), kao i razni dugi slični sistemi za sve delove zgrade i domaćinskta.
Za sada naše poslovanje je na samom početku, potrebne su nam investicije za realizaciju takvog poslovanja, i podrška veće kompanije koja je duže na tržipštu.

Kontaktirajte Prodavca

Ime i prezime
Telefon
Email
Potvrdi email
Adresa
Grad
Poštanski broj
Sigurnosni kod
Captcha
Vaša poruka