Healthy Food Concept HOW2FIT u Novom Sadu

Novi Sad
18.000 €
Više vlasnika 2
Vrsta delatnosti
Restorani / kuhinja, Zdrava hrana
Prodaja biznisa
Ceo Biznis
Vlasnička struktura
Više vlasnika 2
Prostorije za obavljanje delatnosti
U zakupu, Mesečni zakup: 150 €
Finansijski detalji
Cena: 18.000 €
Prihod: 100.000 € (2020)
Profit: 20.000 € (2020)
Plan lokala
-
 
HowToFit doo je koncept koji je pokrenut 2015.godine, sa idejom pripreme zdrave hrane koja je namenjena za ljude koji nemaju vremena da spremaju hranu a da pritom žele da se hrane zdravo.Koncept se sastoji iz 6 različitih programa koji sadrže različite obroke i nutritivne vrednosti: How2Reduce, How2Balance, How2Sport, How2Gym, How2Basic, How2Personal. Paketi se sastoje od : doručka,ručka,večere,užina,soka,boster-a.
U okviru kompanije postoje 3 proizvodna programa :
1. Priprema dnevnih obroka ( paketa) za direktne kupce
2. Priprema korporativnih ručkova – How2Lunch
3. Priprema zdravih napitaka – How2Detox

Lokal se nalazi u centru Novog Sada gde se vrši priprema hrane, u potpunosti je opremljenom novom opremom. ( kovertomat,sous-vide, vakum mašina,plinski šporet,vertikalni sokovnik Angel, indukcione ploče,chiler...)
Kompanija poseduje i svoje dostavno vozilo.
Velika mogućnost selidbe koncepta s obzirom da je lokal pod zakupom dok pobrojana oprema ulazi u osnovna sredstva.Pored toga, na prodaju je softver, recepture, baza kupaca,savremen web site sa mogućnosšću online poručivanja i plaćanja POS terminalom.
Kratka ocena je da postoji tražnja za programe HowToFit-a, da je struktura kupaca šarolika sa velikim rasponom uz objektivnu procenu njihove platežne sposobnosti, proizvodi se u zavisnosti od preferencija prodaju po prihvatljivoj ceni, uz pomoć odgovarajućeg kvaliteta i prepoznatljivu uslužnu prednost. Konkurencija je gotovo i da ne postoji s obzirom da je ovo inovativan i moderan način ugostiteljskog biznisa a da je HowToFit prva dostava zdrave hrane.
Uigran i veoma profesionalan tim (6 zaposlenih) koji su spremni da nastave dalje, u dogovoru sa novim vlasnikom, logistički odlična lokacija, brend koji su prepoznali mnogi: od IT sektora do direktnih kupaca, odlična su osnova da se priča dalje proširi i razvija.Očekivanja su da će se dodatnim ulaganjem u razvoj i dodatnim investiranjem u opremu znatno povećati ukupan obim poslovanja preduzeća izražen kroz obim prodaje i ukupan prihod, a samim tim i obezbediti profitabilnost preduzeća i siguran priliv likvidnih sredstava.