Na zahtev

Na zahtev

Razradjena maloprodaja Modellina na prodaju u centru Beograda

Ovaj porodicni, razradjen i stabilan biznis je osnovan 1996 i nalazi se u Hilandarskoj 1A u lokalu od 300 m2 na 3 sprata. Modellina Creative je zastupnik i oficijalni distributer mnogih svetski poznatih proizvodjaca iz Svedske, Italije, Francuse, Spanije, Engleske itd.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Distribucija robe široke potrošnje (FMCG)
CenaNa zahtev

Razvijen Bed&Breakfast Prince Hall, Knez Mihailova Beograd

Ovaj porodicni, razvijen i stabilan biznis je osnovan 2013 god i sastoji se od 10 dvokrevetnih soba, 3 apartmana i prostorije za dorucak sa kuhinjom. Maksimalni kapacitet je 46 osobe i popunjenost u 2019 je bila 74%. Veoma smo ponosni da ni u jednom momentu pa ni sad u 2020, firma nema nikakvih dugovanja ili kredita.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Hoteli, bed & breakfast (garni)
CenaNa zahtev

Prodaja portala STANkomat.rs

Na prodaju portal za oglašavanje nekretnina STANkomat.rs sa svim pripadajućim elementima ( CMS platforma na kojoj radi sajt, kodovi, dizajn, logo, itd.). Tržište nekretnina raste iz dana u dan, dok za njihovo oglašavanje ne postoji veliki broj ozbiljnih portala.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
IT biznisi, web sajtovi
Cena1.900 €

Agencija za prodaju avio karata na ekskluzivnoj lokaciji na Novom Beogradu

Jedinstvena prilika za kupovinu profitabilnog biznisa na ekskuzivnoj lokaciji ! ! ! Vlasnik potencijalnom kupcu na prodaju ustupa celokupan biznis koji uključuje kompetnu infrastrukturu, poslovne resurse, obučen kadar, aktivne poslovne ugovore i prenos stečenog znanja u avio biznisu. U pitanju je zdrav biznis koji ostvaruje profit, ima stabilan rast kao i veliki potencijal za dalji razvoj zbog atraktivne pozicije lokala ! Za više detalja pogledajte detljan opis oglasa.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Turističke agencije
Cena29.900 €

Baloro palačinkarnica na Vračaru

Prodaje se palačinkarnica na Vračaru kao franšiza koja veoma uspešno posluje već skoro 2 godine.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Brza hrana, Palačinke
Cena70.000 €

Na prodaju transportna firma TRANSAVTO DOO Slovenija

Na prodaju transportna firma TRANSAVTO DOO Slovenija. Firma je osnovana 28.04.2015 godine i bavi se isključivo transportom novih automobila po EU u franšizi za HOEDLMAYER DOO
Lokacija:
Kragujevac
Kategorija:
Transport robe
Cena200.000 €
 

Prodaja pekarske proizvodnje

Prodaje se firma "Moj recept" d.o.o. ‘’Moj Recept ” doo, je firma koja se bavi proizvodnjom i distribucijom smrznutog peciva Web sajt je http://moj-recept.rs/
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Proizvodnja pekarskih proizvoda
CenaNa zahtev

Pab u centru Zemuna

Pab u centru zemuna
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Pivnica/Pub
Cena1 €

Plantaza oraha i kajsija SRB-Beograd

Prodajna cena ne izrazava ulozeni novac,vreme i posao nego buduce poslovanje.Ozbiljan i dugorocan posao za ozbiljnog ulagaca.
Lokacija:
Sopot
Kategorija:
Proizvodnja prehrambenih proizvoda
Cena1.272.000 €

Prodaja poznatog restorana na Voždovcu

Prodaje se restoran sa dugogodišnjom tradicijom na istoj lokaciji, sa stabilnom bazom gostiju i korisnika. I pored duge tradicije, restoran ima velike mogućnosti razvoja i rasta biznisa.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Restorani / kuhinja, Srpska
Cena350.000 €
1,2,3,4,5,