Ethno Domaćinstvo Banjevac

Krupanj
21.000 €
100% Vlasništva
Vrsta delatnosti
Restoran sa smeštajem za noćenje
Prodaja biznisa
Ceo Biznis
Vlasnička struktura
Jedan vlasnik 100%
Prostorije za obavljanje delatnosti
U vlasništvu
Finansijski detalji
Cena: 21.000 €
Prihod: Na zahtev (2020)
Profit: Na zahtev (2020)
Plan lokala
-
 
Etno Domaćinstvo Banjevac je seoska idila za uživanje i biznis koja se se nalazi u Zapadnoj Srbiji, na oko 500 metara nadmorske visine, ima odlično strujanje čistog planinskog vazduha, veoma pogodnu ružu-vetrova i karakteristike vazdušne banje.

Etno Domaćinstvo Banjevac poseduje uređen stambeni i upotrebni prostor površine 225m² , plac (zemljište) površine 2.500m² i 1/1 je u privatnom vlasništvu na ime Ljubice Vazmić.

Etno Domaćinstvo Banjevac ima odlične uslove za odmor i relaksaciju, kao i za razvijanje različitih privredno-turističkih delatnosti...

Etno Domaćinstvo Banjevac ima izlaz na asfaltni put, poseduje priključak za struju i ulično svetlo, privatni izvor i priključak za vodu, grejanje na čvrsta goriva (drva), mogućnosti za priključak sa dve strane za fiksni telefon, internet, kablovsku televiziju.

U okviru Etno Domaćinstva Banjevac se nalaze: Voćnjak šljive, Bašta za gajenje zdrave hrane, kao i stabla jabuke, kruške, trešnje, višnje, oraha, lešnika, vinove loze, kupine i jagode.

U blizini se nalaze i brojne kulturno-istorijske i turističke znamenitosti, crkve i manastiri – Sokograd, Sokolske planine, Rožanj, Mačkov kamen, Dobri potok, Manastir Tronoša, Tršić, reka Drina itd.

Etno Domaćinstvo Banjevac je udaljeno 3,5 kilometara od Krupnja i oko 130 kilometara od Beograda. U Krupnju se nalaze: 2 Crkve, Dom zdravlja, Dom kulture, Vrtić, Osnovna i Srednja škola, 3 Banke, Pošta, Autobuska stanica, Zelena pijaca, Policijska stanica, Hotel, Letnji Bazen, Sportska Hala, Sportski tereni za male i velike sportove, Teniski tereni, 4 planinske rečice, 20-ak mostova, letnja šetališta, parkovi i trim staze, brojne prodavnice i kafei, uslužni servisi itd.

Tražimo adekvatnog investitora ili kupca...