Investiraj u profitabilne biznise u Srbiji

Prodaja firme za dostavu i ketering

Prodaje se firma čija je delatnost ketering i dostava hrane, SALAŠ011 KETERING
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Ketering
CenaNa zahtev

STRESS OUT igraonica | RAZRAĐEN BIZNIS

Stress Out, jedinstvena igraonica u Srbiji. Postoji pune 3 godine. Jedina takva igraonica na ovim prostorima u sjajno opremljenom lokalu.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Igraonice
Cena20.000 €

Biznis na prodaju

Prodaje se porodicni biznis koji je aktivan poslednje 4 godine. Mi se bavimo proizvodnjom hladno cedjenih sokova od voca i povrca kao i kolaca bez secera i sendvica, salata...
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Prodavnice hrane, zdrava hrana
Cena65.000 €

Gril rostilj

Prodajem biznis iz zdravstvenih razloga
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Brza hrana, Pljeskavice
Cena25.000 €

Prodaja IT biznisa i dva kompletna softverska sistema

Prodajem kompletan biznis za automatizovano pozivanje konobara skeniranjem QR koda sa stola. Nakon skeniranja QR koda sa stola, u realnom vremenu stiže obaveštenje na pametni sat koji se nalazi na ruci konobara i ispisuje mu sa kojeg stola je pozvan. Konobari sami biraju za koje stolove žele da primaju pozive preko mobilne aplikacije.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
IT biznisi, razvojni software centri
Cena8.000 €

Potatos (baked potato) u Beogradu

Na prodaju jedini baked potato street food restoran u Beogradu. Jedan od najvecih fast food lanaca u Rusiji je Крошка Картошка koja je svojim konceptom osvojila veliki broj rusa koji su u istoj meri prepoznali kvalitet i ukus naseg brenda u Srbiji i pridruzili se velikom broju obozavatelja specijalnog krompira koji je vec 5 godina omiljena healthy hrana beogradjana. Koncept: Oprani domaci krompir specijalne klase tezine od 500g se pece u troetaznoj peci, nakon cega se sece i sredina se puni sa kackavaljem, maslacom i soli. Preko dobijene kremaste mase se dodaju prilozi po zelji, koji obuhvataju mesne, vegetarijanske i veganske varijante. Ovaj koncept je izuzetno popularan u Turskoj gde postoji stotine street food restrana i standova koji sluze ovaj proizvod. Pretragom na YouTubeu sa pojmom turkish kumpir mozete videti na koji nacin koncept funkcionise.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Brza hrana / Salat Bar
Cena20.000 €

Prodaja firme Mela Fruit doo Subotica

Proizvodnja proizvoda od sušenog voća Ustupa se preduzeće za proizvodnju proizvoda od sušenog voća. Imovina preduzeća: oprema za proizvodnju, brend, recepture, sajt, ugovori sa kupcima (DM Drogerije, AKSA)
Lokacija:
Subotica
Kategorija:
CenaNa zahtev

Restoran Trpezarija Liman 1

Prodajem posao, restoran kuvanih jela na Limanu 1, najprometnija ulica, sav inventar ulazi u cenu, kuhinja opremljena i sedeci deo, lokal oko 100m2, kirija 850€
Lokacija:
Novi Sad
Kategorija:
Restorani / kuhinja, Srpska
Cena30.000 €

Dugogodišnji stabilan biznis na prodaju

Prodaje se preduzeće za proizvodnju i trgovinu mašinama za obradu metala i drveta i hidrauličnih amortizera za šinska vozila.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Prodaja mašina
CenaNa zahtev

Cafe Baguette

Restoran Vin et Baguette na lokaciji u centru grada u Birčaninovoj ulici, u blizini Ambasada, Kliničkog centra, Ministarstava.
Lokacija:
Beograd
Kategorija:
Restorani / kuhinja, Internacionalna
CenaNa zahtev
1,2,3,4,5,