Bellamoto Max Beograd, prodaja delova za motore

Beograd
436.000 €
100% Vlasništva
Vrsta delatnosti
Auto delovi
Prodaja biznisa
Ceo Biznis
Vlasnička struktura
Jedan vlasnik 100%
Prostorije za obavljanje delatnosti
U zakupu, Mesečni zakup: Na zahtev
Finansijski detalji
Cena: 436.000 €
Prihod: Na zahtev (2020)
Profit: Na zahtev (2020)
Plan lokala
-
PRODAJA USPEŠNOG BIZNISa

Cena: 436.000,00 eur

Na prodaju PD "Bellamoto Max" d.o.o. Zvezdara, Milana Rakića br. 1.
Prodaja podrazumeva kompletno razrađen biznis, bez potrebe dodatnih ulaganja.
Sa radom je moguće početi odmah.

Frima se bavi trgovinom delova i opreme za motorcikle isključivo iz PIAGGIO grupacije. Dugogodišnji je zastupnik PIAGGIO delova, a asortiman obuhvata i sve zamenske brendove.
Firma je dugogodišnji vlasnik PGS opreme, konkurentnog brenda koji svojim kvalitetom i linijom zadovoljava potrebe svakog kupca. Od 2020. godine zastupnik je i CGM kaciga, italijanskog brenda koji je na tržištu Srbije potpuno nov, a koji se u svojoj kategoriji pokazao kao najsigurniji, najudobniji i bez reklamacija krajnjih kupaca. U 2020. godini uspešno je ostvarena saradnja sa značajnim brojem ozbiljnih inostranim firmi koje se bave prodajom delova i opreme.
Od 2019. do 2020. godine "Bellamoto Max" pozicionirala se kao vodeća firma ovog tipa sa konkurentom zalihom, zaštićenim žigom i visokim procentom rasta prometa.
Značajan procenat prodaje vrši se preko interneta. U vreme virusa Korona poslovanje je povećano za 40% (ostvarena saradnja sa većinom kurisrkih službi u Beogradu).
Prodaja je razvijena na svim aktuelnim internet platformama: Facebook, Instagram, Polovni automobili, Kupujem-prodajem. Redizajniran sajt prilagođen je maloprodajnim i veleprodajnim kupcima( "Bellamoto Max" ima veliku bazu stalnih kupaca).

Na prodaju:
celoklupno vlasništvo biznisa, kompletna baza kupca i dobavljača,
brendovi i kontakti, oprema prodavnice,
zalihe delova i opreme

S obzirom da dodatna ulaganja nisu potrebna, sa radom je moguće početi odmah uz realan prostor za dodatni rast obima poslovanja.
Kako zbog novih brendova, Korona virusa tako i zbog sve većeg broja dvotočkaša, ova delatnost beleži povećanje prodaje u sezoni koja više nema periode mirovanja.

Lokacija radnje znatno utiče na pozitivno poslovanje jer se nalazi u Ulici Milana Rakića br. 1 na Zvezdari na 170 m2 sa parkingom ispred lokala.

Firma nije zadužena kod banaka, niti ima dugovanja prema Poreskoj upravi. Kreditno je sposobna.

Razlog prodaje, preseljenje vlasnika u inostranstvo.

Za detaljnije informacije popunite kontakt formu ispod.

Kontaktirajte Prodavca

Ime i prezime
Telefon
Email
Potvrdi email
Adresa
Grad
Poštanski broj
Sigurnosni kod
Captcha
Vaša poruka