Agencija za prodaju avio karata na ekskluzivnoj lokaciji na Novom Beogradu

Beograd
29.900 €
100% Vlasništva
Vrsta delatnosti
Turističke agencije
Prodaja biznisa
Ceo Biznis
Vlasnička struktura
Jedan vlasnik 100%
Prostorije za obavljanje delatnosti
U zakupu, Mesečni zakup: Na zahtev
Finansijski detalji
Cena: 29.900 €
Prihod: 390.000 € (2017)
Profit: Na zahtev (2017)
Plan lokala
-
Agencija za prodaju avio karata POLETI krenula je sa radom sredinom 2018. godine i predstavlja najnoviji projekat najbrže rastuće turističke grupacije u Srbiji i regionu, FG travel group, koja uspešno posluje već 10 godina i u čijem se vlasništvu nalazi nekoliko popularnih turističkih brendova kojima izuzetno uspešno upravlja.

Vlasnik potencijalnom kupcu na prodaju ustupa kompletan biznis koji uključuje kompetnu infrastrukturu, poslovne resurse, obučen kadar, aktivne poslovne ugovore i prenos stečenog znanja u avio biznisu.

U pitanju je zdrav biznis koji ostvaruje profit, ima stabilan rast kao i veliki potencijal za dalji razvoj.

Rast biznisa u budućnosti umnogome olakšava izuzetno atraktivna pozicija na kojoj se poslovnica nalazi. Lokal se nalazi na najtraženijoj i najfrekfentnijoj poziciji u okviru Belville-a, jednog od najprestižnijih naselja na Novom Beogradu, u nepostednoj blizini naselja A blok, Savada, West 65, Sakura park i samo na par koraka od tržnog centra Delta city.

INFRASTRUKTURA I RESURSI
- Kompletno uređen lokal po nacrtima prestižnod projektnog biroa. Adaptacija i opremanje su koštali oko 14.500,00 EUR. Lokal se budućem vlasniku ustupa potpino opremljen i to:
* LUX završna obrada enterijera ( zid od dekorarivnih cigli i vestackog zelenila, profesionalne italijanske podne obloge namenjene poslovnim prostorima za velikom frekfencijom korisnika, prestižna EGLO rasveta ...)
* Kompletan nameštaj u prostoru( prodajni pult sa 2 radna mesta, polica za štampač i plakar radjeni po meri od najkvalitetnijih materijala, italijanski kožni dvosed, stolice za radnike i klijente)
* LED reklamni paneli ( 3D led logo u prodajnom prostoru, velika svetleća reklama ispred lokala)
* Elektronski uređaji i oprema za rad ( 2 laptopa marke ASUS, stampač marke HP, televizor marke LG, klima uređaj marke VOX)
- Dugoročni ugovor o zakupu sa vlasnikom lokala garantuje održivost biznisa na postojećoj lokaciji
- Izuzetno povoljni uslovi rentiranja prostora ( niska kirija, niski troškovi održavanja) garantuju niske fiksne troškove poslovanja

MENADŽERAKI KADAR
Menadžer projekta je osoba koja poseduje sve neophodne kvalifikacije i veštine neophodne za kvalitetno obavljanje posla i to:
- 15 godina radnog iskustva u avio sektoru na vodecim funkcijama u najvecim sistemima
- Poznavanje rada kao i neophodne licence za rad u svim sistemima za pretragu i kupovinu avio karata
- Mnogobrojni direktni kontakti sa ljudima u branši i samim avio kompanijama
- Razvijena mreža subagenata

U slučaju da kupac nema potrebu za zapošljavanjem predloženog menadžera on će osobi koju izabere kupac preneti sve neophodne kontakte za neometani nastavak rada.

STEČENO ZNANJE I POSTIGNUTI REZULTATI
Tokom dvogodišnjeg aktivnog razvoja projekta kompanija je postigla zavidne rezultate u razvoju i unapređenju rada koji se ogledaju u:
- Kompletno najmodernije rešenje INTERNET SAJTA na adresi WWW.POLETI.RS sa online pretraživačima karata i jako jednostavnim interfejsom za ažuriranje podataka razvijeno od strane jedne od najboljih programerskih kuća na tržištu. Cena prezentacije iznosila je preko 4.000,00 EUR.
- Instagram i Facebook stranice sa preko 10.000 kvalitetnih aktivnih pratilaca zainteresovanih za plasirani sadržaj
- Ekskluzivni ugovor sa kompanijom Galileo koji obuhvata mnogobrojne beneficije i godišnje bonuse na osnovu realizovanih segmenata
- Izuzetno povoljni ugovori o tiketiranju sa partnerima
- Stvorena je baza stalnih, zadovoljnih kupaca koja se neprestano širi
- Prodajno mesto u Belvilu prepoznato od strave stanovnika kao lokalna kancelarija za kupovinu avionskih karata
- Sklopljeni korporativni ugovori sa određenim brojem privrednih subjekata
- Rad na razvoju aktivne subagentske mreže sa zapaženim rezultatima
-Stabilan rast broja prodatih karata, prometa i profita tokom 2019. i tokom prvog kvartala 2020. godine

POTENCIJAL I PROSTOR ZA DALJI RAZVOJ BIZNISA
Sjajna pozicija lokala kao i neposredna blizina velikog broja finansijski stabilnih stanara u okruzenju Vam pruža mogućnost za nadogradnju postojećeg biznisa i mogućnost da klijentima, kako već postojećim korisnicima usluga tako i potencijalnim novim klijentima, pored prodaje avio karata eventualno ponudite avionske i individualne aranžmane za kojima u ovom delu grada postoji ogromna pražnja!

Sve detaljnije informacije o finansijskim parametrima samog biznisa svi zainteresovani kupci mogu dobiti na zahtev pozivanjem broja 0621222021
Ne propustite jedinstvenu priliku za preuzimanje zdravog biznisa na izuzetno atraktivnoj lokaciji!

Kontaktirajte Prodavca

Ime i prezime
Telefon
Email
Potvrdi email
Adresa
Grad
Poštanski broj
Sigurnosni kod
Captcha
Vaša poruka