Proizvodnja keksa novog bredna Sunce Mamino, Beograd

Beograd
45.000 €
100% Vlasništva
Vrsta delatnosti
Proizvodnja prehrambenih proizvoda
Prodaja biznisa
Ceo Biznis
Vlasnička struktura
Jedan vlasnik 100%
Prostorije za obavljanje delatnosti
U zakupu, Mesečni zakup: Na zahtev
Finansijski detalji
Cena: 45.000 €
Prihod: Na zahtev (2017)
Profit: Na zahtev (2017)
Plan lokala
-
PR Milpapro je osnovana u januaru 2017. godine. Za vrlo kratak period smo napravili velike rezultate što govori u korist našeg brenda.
Razvili smo našu prvu liniju proizvoda Sunce Mamino, nov keks. Za sada smo napravili dva različita ukusa, Sunce Mamino keks sa pšeničnim klicama i urmom sa čokoladom i lešnikom i Sunce Mamino keks sa pšeničnim klicama i urmom sa brusnicom i suvim groždjem. Sastavili smo visoko-kvalitetnu, jedinstveno ukusnu recepturu. Da bismo napravili naše keksiće koristimo najfinije i najsvežije sastojke kao što je premium crna čokolada, pažljivo odabrano sušeno voće i lešnik, sveža jaja i puter sa farme. Mi nudimo visoko-kvalietne slatkiše, ukusne dok u isto vreme naglašavamo njihove dobrobiti. Sunce Mamino su rukom pravljeni, bez veštačkih boja, trans masti i aditiva. Trenutni rok trajanja je 6 meseci.
Na našem tržištu je prisutna konkurencija srpskih proizvođača. Broj ovakvih konkurenata je za sada vrlo mali. Po sekundarnim izvorima postigli smo bolji ukus od ostalih prisutnih na tržištu, dok smo zadržali odgovarajuće benefite. Sunce Mamino nema direktnih konkurenata, obzirom da je u pitanju keks od pšeničnih klica I urmi koji je po svojoj teksturi mekan.
Prvih godinu dana od osnivanja smo opremali manji objekat koji je u zakupu, uspostavljali kako proizvodni proces, tako i proizvođačku specifikaciju. Proizvod je ležao zbog rokova 6 meseci u laboratoriji, i prošao sve laboratorijske analize koje su potrebne. Implementirali smo Haccp standard i kupili uslugu od akreditovane kuće, koja u svakom novom objketu (ako dodje do promene) pruža obuku i pravi nacrt za Haccp.
Oprema je kupljena nova, najnovije generacije, kratko korišćena.
Keksi su prvi put plasirani u prodaju u oktobru mesecu 2018. godine.
Obzirom na marketinške potrebe ovog posla, posebnu pažnju smo posvetili na stvaranje našeg brenda, takođe kroz dizajn ambalaže, verujemo da je ovo istaklo naš proizvod na policama, pa smo radili na projektu sa dizajnerom koji je završio Marangoni u Milanu.
U ovom momentu možemo da proizvedemo u dve radne smene, sa dva radnika, 40 000keksića mesečno (1320kg). Postoji projekat koji je napravljen uz pomoć mašinskih inženjera u kom se vidi kako bi se kapaciteti najlakše uvećali.
Oblik organizovanja privrednog društva je sada preduzetnik, ukoliko bismo ostvarili dogovor sa potencijalnim kupcem, možemo prebaciti u drugi oblik.
Privredno društvo je stavljeno na prodaju iz privatnih razloga (promena zemlje stanovanja).

Kontaktirajte Prodavca

Ime i prezime
Telefon
Email
Potvrdi email
Adresa
Grad
Poštanski broj
Sigurnosni kod
Captcha
Vaša poruka