Dobro razradjen biznis sa 5 komada Simulatora formule 1- SAMOPOSLUŽNIH, Hit!

Beograd
54.000 €
Više vlasnika 2
Vrsta delatnosti
Igraonice
Prodaja biznisa
Ceo Biznis
Vlasnička struktura
Više vlasnika 2
Prostorije za obavljanje delatnosti
U zakupu, Mesečni zakup: Na zahtev
Finansijski detalji
Cena: 54.000 €
Prihod: 6.000 € (2020)
Profit: 3.500 € (2020)
Plan lokala
-
Na prodaju je dobro razradjen biznis u Srbiji i okruženju sa 5 komada Simulatora formule 1- SAMOPOSLUŽNIH, Hit!
Obim investicije za preuzimanje pomenutog biznisa uključujući i same simulatore je 54.000€, obzirom da je cena samog simulatora izmedju 9600-10200€ u zavisnosti od troskova prevoza do Srbije. Postoji mogućnost nabavke dodatnih količina simulatora, ukoliko želite da pomenuti biznis proširite, naravno uz našu logistiku.
Još jedna od najbitnijih informacija je da potencijalni investitor ne bi imao konkurenciju, obzirom da mi imamo ekskluzivno pravo distribucije i postavljanja za teritoriju Srbije, Makedonije, Crne Gore... koje bi naravno bilo preneto na novog vlasnika biznisa.

*Zaštićeno kod Zavoda za intelektualnu svojinu! !!

*OVA VRSTA POSLOVANJA NE PODLEŽE FISKALIZACIJI!

*U pitanju je 5 komada Simulatora koji su već postavljeni na najatraktivnijim lokacijama u Srbiji. U pitanju su Shopping centri sa ogromnom frekvencijom potrošača, sa dugoročno zaključenim ugovorima o zakupu pozicija, i kao takvi se i prodaju, tj kao već, i dobro razradjen biznis, uključujući i ustupanje već potpisanih ugovora o zakupu sa mogućnošću produženja istih na pojedinim lokacijama, i naravno sa mogućnošću prevremenih raskida ugovora ukoliko novi investitor pronađe neke bolje pozicije na koje bi izmestio neki od simulatora, zatim on line softversku podršku praćenja rada samih simulatora, i kompletan “know how” sto se tiče čitavog poslovanja na ovu temu, kontakti, početna podrška..

*Prosečni mesečni prihod na svim lokacijama se kreće u rasponu od 4000-6000€.
Što se visina zakupa pozicija tiče, ono sto smo izdejstovali na osnovu dugoročne saradnje sa kompanijama koje upravljaju većinom shopping centara je od nekih 150€ do 500€ neto u zavisnosti od lokacije, sto znaci da u proseku kompletan biznis donosi od 2500-3500€ čistog profita mesečno u zavisnosti od perioda u toku godine, na sta treba dodati i prihode koje možete ostvariti iznajmljivanjem simulatora za promocije nekim od zainteresovanih manjihi ili većih kompanija(od jačih kompanija sa kojima smo imali tu vrstu saradnje jesu Telenor i Total). Potencijalnom investitoru možemo pružiti na uvid mesečne preseke prihoda simulatora sa portala sa kog se prate simulatori, kako bi se uverio u istinitost navedenih podataka, kao i uvid u ugovore na temu visina pomenutih zakupa.
Nema dodatnih skrivenih troškova i provizija koji se plaćaju shopping centrima kao sto je to slucaj sa ostalim zakupcima i nema drugih skrivenih troškova, osim troškova obilaska i održavanja koji su minimalni, u zavisnosti od učestalosti obilazaka sto je generalno na samom organizatoru poslovanja. Dosadasnji obilasci vršeni su 1-2 puta mesecno radi održavanja pozicija i samih simulatora u vrhunskom stanju sto se naravno reflektuje na veci prihod koje simulatori i donose.

*U posljednje 3 godine detaljno smo razvili ceokupan sistem rada i održavanja, tako da uz našu podršku ne biste imali velikih problema u ovom poslu ukoliko odlučite da ga preuzmete.

*NAPOMENA: Kao sto smo pomenuli, možemo vam pružiti kompletan ``know how``sve detaljne informacije, obuku, instalaciju, kao i sve ostale informacije koje bi vam bile korisne za obavljanje ovog posla bez velikih problema,
*Na našem tržištu se pokazao kao veoma unosan posao sa visokom bruto dobiti.

U zavisnosti od vašeg interesovanja možemo razgovarati i na temu plaćanja preuzimanja poslovanja u nekoliko rata uz dodatne garancije.

U nastavku vam napominjemo još neke bitne informacije i prednosti samog koncepta postavljanja SIMULATORA FORMULE F1.

*SIMULATOR FORMULE F1 je potpuno automatizovan, i u sebi ima integrisan autonomni naplatni sistem za prijem papirnih novčanica i radi na principu samoposluživanja tako da ga, uz uputstvo postavljeno pored samog SIMULATORA, posetioci mogu samostalno, jednostavno i potpuno bezbedno koristiti ubacivanjem papirnih novčanica na za to predvidjeno mesto, bez potrebe za radnikom. Predvidjena cena korišćenja se kreće u rasponu od 100 dinara za 3 minuta korišćenja do 200 dinara za 6 minuta korišćenja, 500 dinara za 15 minuta korišćenja. .. .. što je takodje podesivo u zavisnosti od vašh želja, planova, kalkulacija… i ne podleže fiskalizaciji

*Takođe napominjemo da su sami Simulatori veoma pogodni za ugovaranje promotivnih aktivnosti i kampanja koje se mogu ugovarati sa raznim kompanijama, što može predstavljati sporedni i dodatni izvor prihoda. Do sada smo obavili brojne marketinške aktivnost sa pojedinim kompanijama , zatim razne vrste nagradnih igara i fotokonkursa.
*Samim izgledom i dimenzijom SIMULATORA FORMULE F1, kao formule u stvarnoj veličini, privlači pažnju posetilaca svih starosnih kategorija. Sama nosivost po proizvođačkim karakteristikama simulatora je do nekih 120kg, tako da svako do te težine ga moze koristiti, mada je dosadašnja ciljna grupa bila od 3-20 godina, kao najbrojnije intersantna ciljna grupa.
U nastavku takodje možete pogledati kratak video sa jedne od brojnih marketinških kampanja koje smo do sada odradili-link video kampanje- https: //www. youtube. com/watch? v=MUfntAx6j3E

*dokazano, korisniku pristupačna tehnologija-mogućem kupcu dostupno Priručnik za programiranje i Uputstvo za upotrebu
*jednostavan za instalaciju
*minimalni zahtevi za održavanjem i obilascima
*površina koju SIMULATOR pokriva je šir.155cm i duž. 365cm, visine je 95cm -cca 6m2
*integrisana dijagnostika kvara i daljinsko online praćenje rada i priliva novca-prometa
*integrisan online switcher i tajmer za daljinsko upavljanje I uključivanje i isključivanje
*Simulatori mogu biti postavljeni NA SVIM JAVNIM ZATVORENIM ili POLUZATVORENIM MESTIMA

*SIGURNOST I OSIGURANJE: Sami simulatori su veoma robusni, otporni, snažno napravljeni tako da korisnici ne mogu napraviti velike štete na samim simulatorima. Što se tice osiguranja, imate već oprobane mogucnosti da sa nekom lokalnom osiguravajućom kompanijom ugovorite osiguranje kako bi ste ih dodatno osigurali. Mozemo vam prezentovati i primer polisa ukoliko se odlucite za kupovinu.

U sklopu oglasa možete pogledati fotografije sa pomenutih lokacija na kojima su predmetni SIMULATORI već postavljeni ili bili postavljeni, kao i na našoj instagram stranici formula1_f1_simulator_srbija

Za sve dodatne informacije, eventualnu prezentaciju i pojašnjenja stojimo Vam na raspolaganju putem viber, sms-a, emaila, poziva na tel. +381 64 225-62-20

Kontaktirajte Prodavca

Ime i prezime
Telefon
Email
Potvrdi email
Adresa
Grad
Poštanski broj
Sigurnosni kod
Captcha
Vaša poruka