Atelje Ukusa traži investitora za dalji poslovni razvoj
Atelje Ukusa doo traži partnera za dalje razvijanje poslovanja:

1. Razvoj mreže prodajnih objekata
2. Identifikovamje novih dobavljača i artikala
3. Razvoj i promocija franšize
4. Ulaganje u marketing i dalji razvoj brenda
Beograd
Na zahtev
100% Vlasništva
SRB / ENG
CenaNa zahtev
Prihod
Na zahtev
Troškovi
Na zahtev
Porez
Na zahtev
Profit
Na zahtev

U srcu boemskog hedonističkog grada 2020.-te godine započeo je sa radom Atelje ukusa, prvi Concept store Premijum srpskih prehrambenih proizvoda.

Atelje ukusa poseduje asortiman od više od 500 najboljih etiketa domaćih brendova (rakija, vina, sireva, suhomesnatih proizvoda, tradicionalnih i specijalizovanih namaza, čokoladnih deserata).

U pitanju su manufakturne proizvodnje zasnovane na tradicionalnim recepturama, bez upotrebe aditiva, veštačkih boja zaslađivača i tehnologija koje bi ubrzavale proces proizvodnje na uštrb kvaliteta.

Provera dobavljača je rađena na nekoliko nivoa. Terenskim obilaskom utvrđen je kratki lanac nabavke sirovina (posedovanje sopstvenih zasada, farmi..itd), što je polazni uslov kvaliteta.

Recepture su tradicionalne, što znači da se trajna održivost ne postiže hemijskim dodacima već isključivo na tradicionalne načine koji su korišćeni na ovom podneblju generacijama.

Pored premijum kvaliteta sadržaja svakog artikla pri izboru i selekciji dobavljača i proizvoda vodilo se računa o dizajnu pakovanja, i kvalitetu ambalaže.

Nas slogan je „Odabrano s ljubavlju“. Naša poruka je „Uparivanje hrane i pića je umetnost koja nas vodi u hedonizam“

Atelje ukusa je kroz organizaciju degustacijskih večeri formirao Serbian Slow Food Concept uparivanja vrhunskih pića i hrane po uzoru na čuvene gastronomske uzore Francuske i Italijanske kuhinje.

Kontaktirajte Prodavca

Ime i prezime
Telefon
Email
Potvrdi email
Adresa
Grad
Poštanski broj
Sigurnosni kod
Captcha
Vaša poruka